Ми у Facebook
25.08.2013, 14:49

Рівне відсвяткує День міста на "Лебединці" зі "Співанкою"

Сьогодні, 25 серпня, коли нашому місту виповнюється 730-років, молодіжна платформа "Яскраво" презентує рівнянам драйвовий пісенно-музичний проект "Співанка". Цьогоріч "Співанка" відбудеться уже водинадцяте, але до Дня міста вона стане особливою!
Українська пісня - один з найцінніших скарбів нашого народу, який українці пронесли крізь віки й, незважаючи ні на що, зберегли та примножують.

Саме популяризацію української музики й пісні має на меті проект "Співанка", організований Молодіжною платформою "Яскраво".



- Ми співаємо і граємо українські пісні, як народні, так і сучасні, - говорить ініціатор проекту "Співанка" Олександр Хомич. - Для тих, хто хоче пограти або поспівати, у нас є книжечки-співаники з текстами і акордами пісень. Ще у нас можна презентувати власні пісні.



Організатори наголошують, що приходити на "Співанку" потрібно у вишиванках, й нагадують, що розпивати алкоголь та палити на "Співанці" заборонено.

Цієї, 11-ї за ліком, "Співанки", на гостей чекають сюрпризи.



- Для тих, хто прийде у вишиванках, буде маленький сюрприз, - розповідає співорганізатор "Співанки" Ольга Степанюк. - Який саме - незабаром дізнаєтесь. І ще одне - на "Співанці" ви зможете здійснювати власні бажання. Для здійснення вашого бажання вам буде потрібна стрічка улюбленого кольору, котру ви будете "дарувати" дереву та віра у те, що воно неодмінно здійсниться!

"Співанка" традиційно відбудеться на "Лебединці" й розпочнеться о 17.00






На правах реклами