Ми у Facebook
28.08.2013, 15:47

Топ-5 розважальних роботів від Wowee [+Фото]

Компанія Wowee відома всьому світу своїми керованими роботами, які призначені для розваг. До вашої уваги п'ять найпопулярніших продуктів цього промислового магната.

5-е місце: Робострекоза

Робострекоза є першою у світі радіокерованою комахою. Вона має здвоєну пару крил, мало важить і зроблена з ударостійких матеріалів. Ці характеристики роблять її прекрасним літаючим гаджетом. Робстрекозу можна використовувати як в приміщенні, так і на вулиці, причому контролювати її швидкість, напрямки і висоту польоту можна за допомогою двох контролерів.



4-е місце: Робораптор - автоматизований динозавр

Робот комплектується рухомими лапами, головою і хвостом, а також у нього є паща, повна маленьких зубів. При зрості близько 80 см він виглядає досить великим, щоб з'їсти хижака поменше. Поки це створіння буде вчитися полювати (вбудована спеціальна самонавчальна програма), ви встигнете повеселитися досхочу, адже пристрій має 40 запрограмованих функцій, а також він здатний визначати предмети, що стоять на його шляху. Також у динозавра є функція самовідключення.



3-е місце: Роборептилія

Найпоширеніший робот для початківців. Він дуже популярний, адже ним легко управляти і маневрувати. Однозначно, роборептилія змусять сміятися навіть мертвого. Як і всі роботи з цієї серії, у нього є деморолик, який відключається при першому ввімкнені робота. Він гарчить, захоплює об’єкти щелепами і ударяє хвостом. Роборептілія володіє двома сенсорними очима і стереодинаміками. Хоча голос і звучить з деякими металевими нотками, але страхітливий ефект присутній. Він надзвичайно активний. Дослідження навколишнього середовища відбувається завдяки чудовому інтелекту, а рухи надзвичайно реалістичні.



2-е місце: Робосапіенс

Якщо ви хочете трохи глибше проникнути у світ роботехніки і спробувати самому впливати на механічне створіння, то Робосапіенс повністю задовольнить ваші очікування. Ви можете програмувати електронний мозок робота, додаючи вже до існуючих програм нові рухи для вивчення. Можливо, з самого початку це будуть танцювальні рухи, але пізніше він навчиться справжньому карате.



1-е місце: Робопанда

Ця мила робопанда буде справжнім другом любителям веселощів. Вона буде розповідати вам багато цікавих історій, співати й пританцьовувати водночас. Своїми анімованими очима електронне створіння притягує до себе дітей різного віку.



Пристрій не потребує пульту дистанційного управління, оскільки спілкування відбувається завдяки аудіо сенсорам і сенсорам на дисплеї. Робопанда запам’ятовує, коли і де його чіпали або били і реагує на такі дії відповідно. Пристрій можна налаштувати на 3 режиму:

- Тренувальний режим, який навчає грати з робопандой;
- режим Дружби, який буде проходити у вигляді бесіди з жартами;
- режим Меню, де можна вибрати пісні, історії та ігри. Коли ваш роботизований друг розповідає історію, він може запропонувати кілька варіантів розвитку сюжету.

Також у робота є система навігації, яка дозволяє йому висловлювати свої думки, якщо ви його куди-небудь перенесете. Панда може сама ходити або повзти, а може просто сісти і не рухатися з місця. В робопанду вбудована система розпізнавання осіб і 2-а картриджа з контентом.





На правах реклами