Ми у Facebook
29.08.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: без фанатизму

Важливі зустрічі, короткі поїздки та дорогі покупки варто перенести на завтра.
Астрологічний прогноз: 29 серпня 2013, четвер.

23 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (четверта чверть, спадає).

Сьогодні ми більш серйозно і конкретно налаштовані на роботу, ніж у середу. Комусь вдасться неформально поспілкуватися з солідними людьми, хтось налагодить зіпсовані або відновить втрачені стосунки, комусь пообіцяють допомогу і підтримку, нову посаду чи перспективну роботу.

Гороскоп на тиждень 26 серпня – 1 вересня


Але зірки саме зараз вирішили відпочити. І потужний ривок уперед у бізнесових справах, кар’єрі, комерції, домашніх та господарських справах вийде не у всіх.

Запрограмований успіх може дати збій, плани різко змінитися, зустрічі або поїздки скасуватися… І все через масу непередбачених об’єктивних і суб’єктивних моментів: погода, транспорт, гроші, неперевірена інформація, хтось відмовився чи передумав, а про щось успішно забули…

Тому не варто звертати увагу на всілякі дрібні невдачі та розчарування і спокійно займатися звичними справами, готуватися до майбутніх перемог на особистому та діловому фронтах.

Дачникам та садівникам-городникам варто подбати про порядок на своїх ділянках: час провести санітарне та декоративне обрізання дерев та кущів, багаторічних квітів, видалити сухі, слабкі та покручені пагони й гілки, прищипнути верхівки рослин.





На правах реклами