Ми у Facebook
29.08.2013, 11:34

"Я – стильний школяр": до закінчення інтернет-голосування залишився один день!

30 серпня о 12 годині завершиться інтернет-голосування в конкурсі "Я - стильний школяр", який "ОГО" проводить до Першовересня. У вас ще є час, аби вплинути на результати голосування і підтримати тих, за кого вболіваєте! Зробіть свій вибір - підтримайте найстильнішого, на вашу думку, школяра!
Поки що в інтернет-голосуванні серед 19 його учасників чітко окреслились двоє лідерів - Даша Іванчук та Устим Ткач. Давайте ще раз ближче познайомимося з ними!

Даша Іванчук навчається у Рівненській українській гімназії у 6-Б класі.

"Моє хобі — музика, книги, танці — саме тут я знаходжу себе. У вільний час я люблю розважатися з друзями, малювати картини, — розповідає Даша. — Я прагну мати справжнє здоров'я як тілом, так і духом. Тому займаюсь фізичними вправами, захоплююсь бальними танцями. Романтична людина, люблю мріяти, люблю красу, мистецтво і музику!"



ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ І ГОЛОСУВАТИ

Устим Ткач іще називає себе ТУР – ця абревіатура розшифровується як Ткач Устим Русланович.

Хлопчику 12 років, він закінчив 6 клас Здолбунівської ЗОШ № 3. Абревіатура імені просто змушує хлопця бути мужнім та сильним.

– У мене часто виникали питання: чому мене назвали саме так і що означає моє ім’я? Аж доки сам не прочитав усе про славного Устима Кармелюка, - розповідає хлопчик.

Устим 7 років займається латино-американськими танцями, 2 роки навчався у музичній школі по класу гітари, а у 1 класі знімався у дитячій програмі «Єралаш». Зараз хлопчик відвідує фотогурток, займається спортом та непогано готує. Ролики і ковзани – захоплення в молодших класах,
а зараз хобі і частина життя – це беймікс, з яким не розлучається увесь день. А ще хлопець дуже любить тварин та каже, що коли стане дорослим, збудує для них притулок. Веселий, усміхнений та творчий, Устим полюбляє усі навчальні предмети. А от з мрією ким стати в майбутньому – ще не визначився, однак вибір є: або професійним фотографом, або архітектором, або ж шеф-кухарем.



ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ І ГОЛОСУВАТИ

Хто переможе - Даша чи Устим? Яка доля очікує на диплом за перше місце в інтернет-голосуванні - він залишиться у Рівному чи вирушить до Здолбунова? Все в руках інтернет-користувачів! Адже, можливо, переможе взагалі хтось інший з наших конкурсантів - той, чия "група підтримки" мобілізує всі сили в останній день інтернет-голосування, аби вивести свого претендента в лідери! Можливо все, отож голосуйте, висловлюйте свої вподобання - ще є час!

ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ І ГОЛОСУВАТИ

Вони - такі різні, але всі такі неповторні, наші стильні школярики! Дивіться їхні фото у фотогалереї нашого конкурсу - і обирайте, кому віддати перевагу в інтернет-голосуванні!

ДИВИТИСЬ ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ І ГОЛОСУВАТИ

Нагадаємо, переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”!

Партнер нашого конкурсу — відділ дитячого та підліткового взуття “П'яточка” також обере свого переможця, який отримає подарунковий сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!



Електронна адреса для довідок та запитань щодо конкурсу "Я - стильний школяр": dolj.ogo@gmail.com.

Оберіть "Стильного школяра"!

ГОЛОСУВАТИ





На правах реклами