Ми у Facebook
30.08.2013, 15:49

Конкурс "Я - стильний школяр": переможця визначено!

1 вересня, на урочистій лінійці з нагоди Дня знань, отримає диплом і приз переможець фотоконкурсу "Я - стильний школяр", який "ОГО" провело напередодні Першовересня. Дізнайтесь подробиці далі!
З 26 по 30 серпня на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua тривало інтернет-голосування за учасників фотоконкурсу "Я - стильний школяр". З-поміж 19 конкурсантів найбільше голосів інтернет-користувачів отримав семикласник здолбунівської ЗОШ №3 Устим Ткач. Саме він і став переможцем нашого конкурсу!

Устиму 12 років. Ось уже сім років він займається латиноамериканськими танцями, два роки навчався у музичній школі по класу гітари, а у 1 класі знімався у дитячій програмі «Єралаш». Зараз хлопчик відвідує фотогурток, займається спортом та непогано готує. Ролики і ковзани – захоплення в молодших класах, нині ж хобі і частина життя – це беймікс, з яким Устим не розлучається увесь день.

А ще хлопець дуже любить тварин та каже, що коли стане дорослим, збудує для них притулок.

Веселий, усміхнений та творчий, Устим полюбляє усі навчальні предмети. А от з мрією ким стати в майбутньому – ще не визначився, однак вибір є: або професійним фотографом, або архітектором, або ж шеф-кухарем.



Результати голосування

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

У День знань, 1 вересня, ми вручимо Устиму диплом переможця конкурсу "Я - стильний школяр" і подарунок від нашого партнера - відділу дитячого та підліткового взуття “П'яточка”. Він презентує Устимові Ткачу сертифікат на купівлю пари новенького та якісного взуття для школи!



А всіх наших учасників вітаємо з початком нового навчального року, бажаємо успіхів у навчанні і цікавих шкільних буднів! Кожен із вас - особливий, неповторний, талановитий! Ви всі довели, що ви - стильні школярі! Беріть участь у наших наступних конкурсах - і до зустрічі на порталі OGO.ua!

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ





На правах реклами