Ми у Facebook
01.09.2013, 06:30

1 вересня - День підприємця

Під час відзначення Дня підприємця у Рівному

Щороку це свято відзначається в Україні в першу неділю вересня. Вітаємо всіх підприємців Рівненщини, а їх в області - близько 50 тисяч!
День підприємця святкується в Україні «…враховуючи роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та визнаючи його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки…» згідно з Указом Президента України «Про День підприємця» від 5 жовтня 1998 року № 1110/98.

Серед 50 тисяч підприємців Рівненщини, кожен десятий працює як юридична особа, решта - фізичні особи. Майже кожен другий підприємець Рівненщини працює за спрощеною системою оподаткування.

Найактивніше в нашій області розвивається сфера торгівлі та громадського харчування – в цій галузі працює майже половина всіх підприємців.

Кого з рівненських підприємців відзначила влада

З початку року малі підприємства та підприємці Рівненщини перерахували до місцевих бюджетів 620 мільйонів гривень (а це 83 відсотки загальних надходжень до місцевих бюджетів усіх рівнів).

День підприємця у Рівному: фотогалерея

Отож, прийміть наші найщиріші вітання, підприємці Рівненщини! Ви розвиваєте економіку нашої області, даєте людям роботу, наповнюєте бюджет, забезпечуєте мешканців Рівненщини товарами і послугами! Ваша енергія, ваше завзяття, ваше невтомне, нестримне бажання долати перешкоди і перемагати забезпечує стабільний розвиток економіки Рівненської області, сприяє підвищенню добробуту її мешканців! Отож, нових вам здобутків у вашій нелегкій справі!





На правах реклами