Ми у Facebook
01.09.2013, 15:55

Рівненський Палац дітей та молоді відчинив двері для талановитих дітей [+Фото]

У Свято Першого дзвінка, 1 вересня, свої двері відчинили не лише школи й гімназії міста Рівного, а й чи не найбільша в Рівному "кузня молодих талантів" - Рівненський міський Палац дітей та молоді.
У першу неділю вересня, у час, коли більшість дітлахів з батьками уже поверталися з "перших дзвінків" у своїх школах, Рівненський Палац дітей та молоді організував День відкритих дверей.

Педагоги Палацу презентували для відвідувачів різноманітні школи, гуртки та клуби ПДМу, відповідали на запитання батьків й записували дітей.



Традиційно чимало бажаючих було записатися на різноманітні танцювальні школи, зокрема Школу народного танцю та Школу сучасної хореографії.



До слова, батьки й діти мали змогу одразу переглянути відео виступів ансамблів.

Більше фото - у нашій медіагалереї



Чимало батьків й дітей цікавилися перспективами навчання у Гуманітарній школі, Школі бізнесу, Школі інтелектуальних ігор, Екологічному центрі та іншими напрямками.



Бажаючі робити щось власними руками мали змогу долучитися до Школи образотворчого мистецтва, а любителі спорту цікавилися Школою східних єдиноборств, яка виховала чимало талановитих рівненських спортсменів.



Більше фото - у нашій медіагалереї

Деякі школи представили й досягнення своїх вихованців - завойовані на різноманітних конкурсах дипломи, кубки та медалі.



До слова, це був лише перший День відкритих дверей. Ще один запланований на наступну неділю - 8 вересня з 10.00 до 15.00.

Більше фото - у нашій медіагалереї

Нагадаємо, що загалом у Рівненському міському Палаці дітей та молоді діє понад 15 шкіл різноманітних напрямків, де займається близько 5000 дітей.





На правах реклами