Ми у Facebook
02.09.2013, 23:50

Що відкрили на Рівненщині до Дня знань?

Кілька навчальних закладів Рівненщини до Першовересня відкрились у нових приміщеннях або розширились. Про цьогорічні відкриття до Дня знань на Рівненщині - дізнайтесь далі!
На Здолбунівщині розпочав роботу Білашівський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад", який реорганізовано із загальноосвітньої школи. На Березнівщині - Районний Будинок дитячої та юнацької творчості Березнівської районної ради.

У Корецькому районі ввели в дію другу чергу Калинівського навчально-виховного комплексу. Заклад розпочав роботу на повну потужність загальною кількістю у 50 учнівських місць. До слова, новосілля у Калинівці разом відсвяткували і освітяни, і медики - НВК "ЗОШ І ступеня - дошкільний навчальний заклад" та місцевий ФАП працюватимуть під одним дахом. У школу не найматимуть медика, оскільки його функції виконуватиме місцевий фельдшер, а учні та дошкільнята користуватимуться спільними харчоблоком, душовими та теплими туалетами.

1 вересня в Острозькій академії

На Костопільщині відкрили філію Звіздівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с. Корчин Костопільського району загальною проектною потужністю на 50 учнівських місць. До того довгобуд тутешньої школи впродовж не одного року руйнувався, а діти навчались у аварійному приміщенні. Тепер у новому шкільному приміщенні для учнів діятимуть і спортзал, і їдальня, і бібліотека. Також тут облаштували теплі туалети, яких не було у старому приміщенні.

Навчальним закладам Рівненщині бракує теплих туалетів

У цьому ж районі почав роботу Малолюбаський дошкільний навчальний заклад з короткотривалим перебуванням дітей. Дитсадка в цьому селі не було близько двох десятиліть. Донині батьки возили діток у переповнені групи садочків райцентру. Тепер тутешній дошкільний заклад, під який реконструювали колишню лазню, зможуть відвідувати 30 малюків.

1 вересня в НУВГП

А у понеділок, 2 вересня, як повідомили з управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, відкрили по одній додатковій групі в Обарівському дошкільному навчальному закладів Рівненського району та Білокриницькому дошкільному навчальному закладі (с. Глинки) Рівненського району.





На правах реклами