Ми у Facebook
03.09.2013, 14:04

Очільники Рівного розв’язували задачі з хімії у новому інформаційно-інноваційному центрі [+Фото]

Сьогодні, 3 вересня, у приміщенні ЗОШ №1 відбулося відкриття нового інформаційно-інноваційного центру, на який витратили 160 тисяч гривень.
Навчатися стане простіше та цікавіше. Від сьогодні кожен вчитель нашого міста має можливість вдосконалити свої знання за допомогою сучасних новітніх технологій. У свою чергу учні зможуть сприймати подану інформацію набагато цікавіше, що полегшить її засвоєння.

- На одній із колегій Управління освіти, яку проводили ще навесні, було прийняте рішення створити для вчителів міста навчальний інформаційно-аналітичний центр. Його створили з єдиною метою, щоб усі вчителі Рівного подолали в собі той страх перед сучасними інформаційними технологіями. Наші учні набагато більше розвинуті в цьому питанні, тому вчителям потрібно перепланувати свою методику викладання у новий, наприклад, відеоформат, - наголосив начальник організаційно-інспекторського відділу управління освіти Андрій Мазур.





У класі присутня сучасна інтерактивна дошка, а робочих місць усього 19. Додатково на базі даного центру функціонуватиме видавничий відділ.



На подію завітали очільники нашого міста: міський голова Володимир Хомко, заступник міського голови Галина Кульчинська та начальник управління освіти Василь Харковець. Усім присутнім, для прикладу, продемонстрували навчальну програму в електронному вигляді з хімії для дітей 6-7-8 класів.

Володимир Хомко був досить вражений новим інформаційно-інноваційним центром, порівнявши його із подібними закладами у Лондоні та Києві.



- Зроблено все тут дуже охайно, зі смаком. Але головне не зовнішність, а "начинка”. 160 тисяч гривень, які ми виділили з бюджету, використані на 100%. Ми свою роботу виконали, тепер справа за молоддю, яка повинна використати цей Центр для своїх професійних потреб. Щоб знайти своє місце "під сонцем”, треба мати доступ до цього всього сучасного, що сьогодні є у нашому світі, - розповів мер Рівного Володимир Хомко.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ