Ми у Facebook
05.09.2013, 10:20

Вклади СРСР запропонували виплачувати за рахунок лотерей

З Ощадбанку хочуть зробити лотерейного монополіста.
У Верховній Раді зареєстрували законопроект регіонала Андрія Пінчука, за яким банк повинен залишитися єдиним лотерейним оператором в країні, а всі інші скасовуються: ТОВ « М.С.Л.», «Українська нацлотерея» та ПрАТ «Патріот». 75% коштів, виручених банком від продажу лотерей, піде на фінансування соцпроектів (держоб'єктів олімпійської підготовки, лікування дітей і пр.) і 25% - на виплати депозитів колишнього Ощадбанку СРСР. До речі, зараз в країні щорічно продається лотерей на 4,5 млрд гривень.

Депутати ще не визначилися - чи підтримають вони цей законопроект, а лотерейщики запевняють, що і зараз відраховують на соціальні потреби, хоча, звичайно, і не в тих обсягах, які позначив законопроект. «Ми направляємо виручені кошти на фінансування культурно-спортивного клубу «Динамо», ДЮСШ «Схід» та інше», - повідомила фахівець зі зв'язків з громадськістю ТОВ «М.С.Л.» Олена Бурмістрова.

В Ощадбанку поки не змогли точно сказати, чи увійдуть три організації в його структуру і чи стане він як правонаступник проводити 40 їх лотерей.

«Можу лише сказати, що ми зараз розробляємо першу свою власну лотерею», - сказала прес-секретар Ощадбанку Ірина Колосовська (держбанк сьогодні поки продає тільки квитки інших операторів).

Джерело: Вести.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ