Ми у Facebook
05.09.2013, 16:21

У Рівному відіграють знамениті "Валентин Стрикало" [+Відео]

Концерт відбудеться 28 вересня у рівненському нічному клубі "Лагуна".



Дана інформація була розміщена на офіційному сайті гурту.



Довідка:

"Валентин Стрикало" - це:

Юрій Каплан - вокал, гітара
Андрій Тропешко - гітара
Євген Ільїн - бас-гітара
Антон Щелконогов - барабани

Українська група "Валентин Стрикало" була заснована в 2010 році солістом Юрієм Капланом, який прославився в інтернеті у ролі наївного провінційного хлопця "Валентина Стрикало з села Бурільцево". Його іронічне відеозвернення до зірок шоу-бізнесу, викладене на порталі YouTube, стрімко набирали мільйони переглядів, а вигаданий персонаж Каплана вмить знайшов визнання авторитетних ЗМІ: "Forbes" включив його в першу трійку артистів, які прославилися в інтернеті, Російський піонер назвав Стрикало головним голосом покоління WEB 2.0., а GQ надав звання найбільш модного тренду року. Багато федеральних каналів заговорили про українського самородка, а хіти Кайен і Наше Літо вийшли в радіоефір.

Створена група стала продовженням успішного інтернет-мема. Із влучних авторських пісень-насмішок над поп-хітами і шансоном, накопичених Капланом за час сольної інтернет-творчості, виріс цілком дорослий рок-проект, що представив аудиторії його колишні акустичні "дворові" балади з інтернету у повноцінному рок-аранжуванні, заправленими міццю та драйвом справжнього живого бенду.

Сьогодні "Валентин Стрикало" збирають повні зали по всьому СНД. Їх живі концерти славляться своєю неймовірною енергетикою, гострим гумором соліста і невимушеним спілкуванням із залом.

У 2011 році "Валентин Стрикало" були нагороджені премією "Золотая Горгулья" від клубу "16 Тонн" у номінації "Кращий ВІА року".





На правах реклами