Ми у Facebook
06.09.2013, 07:58

Щоденний гороскоп: у боротьбі за все можна поступитися малим

Вдала комерція, ділове та особисте спілкування вимагають щедрості та компромісів.
Астрологічний прогноз: 6 вересня 2013, п’ятниця

2 місячна доба. Місяць у Діви (Молодик, перша чверть, росте).

Потужний, оптимістичний день. Можна сміливо рухатись до своїх вершин!

Незважаючи на те, що кінець робочого тижня, більшість з нас завзято візьметься до роботи, навчання, вирішення важливих життєвих, особливо ділових, майнових та фінансових проблем.

Перша половина дня сприяє діловим зустрічам, знайомствам з впливовими людьми, взаємовигідним домовленостям, перспективним комерційним угодам, вдалим покупкам і продажам, підписанню важливих документів.

Саме час вирішувати різні професійні, кар’єрні, технічні, господарські, побутові питання.

Головне – не перегнути палицю, не проявляти агресію та жадібність, погоджуватися на компроміси. Не бійтеся пожертвувати чимось незначним, наприклад, надуманими принципами. І не шкодуйте робити знижки. Зате не втратите все – покупця, клієнта, ділового партнера, майбутнього чоловіка/дружину.

Гороскоп на тиждень 2 - 8 вересня

Щоправда, справи будуть легко даватися лише до обіду – потім Місяць пригальмує свій курс, а люди налаштуються на вихідні.

Ввечері деякі плани особистого характеру можуть змінитися. Ймовірні якісь нерозуміння, непорозуміння. Романтична зустріч – зірватися чи розчарувати, любовне побачення перетворитися на гру в мовчанку.

І лише після десятої вечора все, що стосується приватного життя, шлюбу, кохання, партнерських стосунків принесе взаємне задоволення і відчуття щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
О чем говорит наш сон в понедельник и что часто снится с четверга на пятницу

Фото: http://hlebopechka.ru/





На правах реклами