Ми у Facebook
09.09.2013, 17:25

Новий тренд: жінки в чоловічих образах [+Фото]

В дитинстві дівчатка вдягають мамині сукні і красуються в них, в юності міняються одягом з подружками чи сестрами, а тепер модницям пропонують ще й позичати одяг з гардеробу свого чоловіка. Тренд колекцій осінь-зима-2013 - чоловічий образ.
Цієї осені дизайнери ніби змовилися і в один голос говрять про те, що жінки найбільш вишукано та елегантно виглядають у чоловічому одязі. Це стосується не тільки штанів, сорочок та піджаків, а й усіх без винятку аксесуарів.



Чоловічий одяг вже давно повільно, але впевнено переходив в жіночиДехто пов'язує це з соціальними змінами, що відбуваються сьогодні з сучасними жінками, з їх гендерною позицією і рівноправністю з чоловіками.



Осінньо-зимові колекції просто рясніють одягом, виконаної за фасонами чоловічого одягу і з суто чоловічих тканин. Лідирує одяг з твіду. Як кажуть законодавці моди: «У майбутньому сезоні підкреслювати всі достоїнства жіночої фігури буде істинно чоловічий матеріал».



Кожна жінка сама може обрати чи підходить їй такий чоловічий стиль. Принаймні існують чимало варіацій, тому, модниці, слідкуйте за новими трендами та піклуйтеся про красу зовнішню, а ще більше про внутрішню.





На правах реклами