Ми у Facebook
11.09.2013, 17:46

До Рівного на гастролі завітає україномовний театр з Дніпропетровська

Цього гастрольного сезону до Рівного приїжджає незвичайний театр. Це Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр імені Т.Шевченка, який був заснований у 1918 році в Києві, як перший професійний театр України.
Саме у ньому працював свого часу наш славетний земляк режисер Лесь Курбас. А завідувачем літературної частини був відомий український письменник Павло Тичина.

Цього року виповнюється 95 років з дня заснування Дніпропетровського театру, який вважається одним з найкращих в Україні. Окрім того, у самому Дніпропетровську цей заклад є еталоном українськості, і його репертуар становлять суто україномовні вистави.

Також його творчий колектив залишається вірним традиції гастролювати містами України. Так тільки за останні роки театр побував в Одесі, Бердянську, Полтаві, Новограді-Волинському, Кременчуці, Кіровограді та інших містах. Цьогоріч свої перші гастролі розпочинав із західної України. Побував Дніпропетровський академічний театр у Тернополі, а у вересні завітає до Рівного. Трупа покаже дві вистави «Кайдашева сім’я» та «Майська ніч». А потім дніпропетровці вирушать до Луцька та Львова.

Вистава проходитиме у Міському палац культури "Текстильник"
(вул. Гагаріна, 6)
Замовлення квитків за телефоном: 066-088-28-11, 24-40-86.
Вартість квитків від 30 до 60 гривень.


Слідкуйте за афішею на OGO.ua.





На правах реклами