Ми у Facebook
11.09.2013, 18:11

Рівнян запрошують на Re$publica Anti-money FEST [+Фото]

Із 13 до 15 вересня у місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області відбудеться популярний масштабний фестиваль сучасного вуличного мистецтва Re$publica Anti-money FEST.
Як повідомляють організатори, Протягом трьох фестивальних днів тут виступить понад 40 музичних гуртів. Фестиваль Re$publica – це фестиваль вуличного мистецтва у всіх його проявах: музика, малюнок, поезія, танець, відеомистецтво.


Рівне їде на РЕСПУБЛІКУ 2013!!!


”Фестиваль Re$publica Anti-Moneyfest задуманий як антикомерційна фестивальна акція, метою якої є зосередження уваги на культурно-соціальних проблемах малих міст, а також в цілому в країні. Фестиваль є самодостатнім проектом. За нами не стоять ні політичні партії, ні інтерес будь-якого бізнесу. Мета фестивалю - продемонструвати, що справжній і якісний мистецький продукт твориться не лише у столиці, а також і в провінції, у невеличких містах”, – повідомляють організатори.

Рівняни! Їдьмо фестивалити на РЕСПУБЛІКУ !!!

Особлива фішка даного фестивалю – стріт-арт. Напередодні фесту в місто приїхали райтери з різних країн світу й розмальовують занедбані стіни у Кам’янці-Подільському.



Програма заходу

Детальну інформацію щодо програми, доїзду, проживання, перебування та загалом про фестиваль можна дізнатися на офіційному веб-сайті.





На правах реклами