Ми у Facebook
13.09.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: сплески емоцій, сумніви та підозри

Сьогодні варто займатися звичними буденними справами. Емоції краще тримати при собі.
Астрологічний прогноз: 13 вересня 2013, п’ятниця

8/9 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця/Козерога (друга чверть, росте).

Перша половина дня – досить спокійна, в чомусь навіть пасивна і зовні розслаблена. До обіду відчуватиметься певна розгубленість, можливі сумніви та підозри. Важко прийняти рішення й почати діяти. Тому варто переключитись на щось звичне і легке, трохи відпочити від біганини та переживань емоційно напружених попередніх днів – активного вівторка, жвавої середи та четверга. А покупки, поїздки, серйозні ділові та особисті зустрічі краще перенести на більш сприятливі часи.



Тим більше що сьогодні непростий день. По-перше, кінець робочого тижня. По-друге, п’ятниця, 13. Деяких людей, які вірять у прикмети й забобони, може лякати цей «містичний» збіг.

13 фактов о пятнице, 13

По-третє, з 15.50 настає «сатанинська» 9 доба Місяця, одна з найбільш несприятливих і підступних, коли люди стають жертвами обману, опиняються у полоні ілюзій та навіювань. По-четверте, на самопочуття метеозалежних людей можуть подіяти магнітні бурі.

Почему мы боимся черных кошек?

Можливі сплески емоцій та істерики, особливо у закоханих та ще не одружених. Ймовірні несподівані повороти подій у різних сферах – від політики до любовних стосунків.

Багато хто схильний ображатися на щонайменші дрібниці. Не накопичуйте в собі негатив і не провокуйте конфлікти! Прогуляйтесь на свіжому повітрі. До вечора все заспокоїться.

Після обіду Місяць перейде у знак Козерога, який налаштує на серйозні ділові питання, бізнес: ми чітко сплануємо свої дії, домовимося про важливі зустрічі, займемося технічними проблемами, нерухомістю, фінансами, оформленням та підписанням документів.

Ближче до вечора у багатьох посилиться позитивний робочий настрій. Варто використати ці години, щоб закрити деякі паперові справи, продуктивно попрацювати вдома, в саду-городі, на дачі.





На правах реклами