Ми у Facebook
13.09.2013, 18:13

Як правильно вибрати туфлі? [+ПОРАДИ]

Здавалося б, що може бути простіше? Проте справжня пані погодиться: до вибору туфель слід підійти надзвичайно серйозно. І не лише чітко визначивши червоні чи чорні, а й усвідомлюючи, що красиве взуття не завджи зручне і придатне для носіння. Отож вам згодяться 6 основних правил при виборі туфель.
Правильно визначте ваш розмір взуття

Мабуть не треба пояснювати, що замале або завелике взуття не принесе вам ані зручності, ані задоволення. Тому вибирайте туфельки саме вашого розміру, яким би він не був.

Соромитеся свого 40? Дурниці! Відома модель Наомі Кембел носить 42 розмір, і це не завадило їй стати знаменитою!

Самые модные зонтики сезона осень-2013

Аби зрозуміти, який у вас розмір, скористайтеся старим і перевіреним способом: візьміть аркуш паперу, поставте ногу рівно, обведіть її. Потім виміряйте довжину стопи лінійкою та зрівняйте з таблицею відповідності. Так ви зрозумієте свій розмір взуття за стандартами всіх країн.



Вибирайте вид каблука за будовою фігури і ширини щиколотки

Туфлі на тонких високих підборах або "шпилькою" найкраще виглядають на вузькій нозі з тонкою щиколоткою. Якщо ж у вас "міцні" ніжки, варто звернути увагу на широкий високий каблук або танкетку. Це візуально зробить ногу стрункішою, створюючи повну пропорційність фігури.

Виберіть свій колір і стиль

Основа основ - чорний, червоний і білий. Щоправда, різноманіття кольорів і фасонів сучасних туфель вже давно лишили класику в тіні. Нині кажуть, що сумка і взуття одного кольору - це поганий стиль. Та у цьому питанні вирішувати вам. Що ж стосується фасону, то до нього слід бути прискіпливішим. Адже неправильно підібрана форма взуття може спотворити пропорції фігури, "вкоротивши" ноги або навпаки "збільшити" вас. Та й до одягу взуття має пасувати.



Не соромтеся міряти і брати час "подумати"


Якщо ви купуєте взуття не для кількості, а для того, щоб у ньому ходити, тоді маєте пересвідчитися, що в туфлях вам справді зручно! Не поспішайте, адже туфлі, які здаються зручними у перші хвилини, вже за деякий час можуть перетворити ваш день в одну велику неприємність. Вам же не хочеться бігати за пластирами або ходити на напівзігнутих ногах? Тому перед тим, як бігти в новеньких туфельках на роботу чи вечірку, розносіть їх вдома.

Модно та практично: Рівнянки знову одягли гумові чоботи



Не перестарайтеся


Повірте, фраза "краса вимагає жертв" більше не актуальна! Медики радять звести до мінімуму час ходіння на підборах. Найбільшої шкоди ступням, колінам і хребту приносять... регулярні тривалі прогулянки на каблуках. Після "важкого" ​​дня витратьте декілька хвилин на масаж стоп. А найкраще взагалі мати з собою запасну пару взуття на низькому ходу. Врешті, змінити неручне взуття на "розхоже" простіше, ніж змінити ноги .



Красиво - не означає зручно


Пам'ятаєте, мама в дитинстві намагалася вибирати донечці зручне взуття, не зважаючи на вмовляння придбати гарні червоні туфельки? Коли дівчинка виросла, вирішила, що купуватиме такі туфлі, які їй сподобаються. Саме в такому бажанні й може зачаїтися фатальна помилка! Тому, купуючи гарненькі туфельки на високих підборах, зверніть увагу не ллише на зовнішній вигляд, а й на приховану платформу в області носа, додаткову м'яку прокладку в устілці, особливо в області пальців. Це справжня допомога для любительок високої і дуже тонкої шпильки.





На правах реклами