Ми у Facebook
19.09.2013, 00:36

Lamborghini Aventador LP700-4 - найдорожчий автомобіль у світі

У Дубаї виставлений на продаж найдорожчий у світі автомобіль Lamborghini Aventador LP 700-4 з чистого золота, платини і діамантів.
Розкішне авто його творці планують продати за 7,3 мільйона доларів. На даний момент золотий Lamborghini, який претендує відразу на чотири номінації у Книзі рекордів Гіннесса, в тому числі як найдорожчий автомобіль, найдорожчий логотип, єдиний у світі автомобіль із золота вагою 500 кілограмів, існує в зменшеній копії 1:8.

Bentley представила потужну новинку - Bentley Continental GT V8 S

Як тільки у автомашини з'явиться покупець, готовий внести передоплату, його створять у натуральну величину. При цьому майбутній власник зможе внести в дизайн і обробку машини деякі зміни на свій смак.

Золота модель Lamborghini Aventador LP 700-4 була розроблена конструктором з Німеччини Робертом Гюльпеном, який останні 12 років спеціалізується на створенні розкішних авто класу "супер-люкс" з використанням дорогоцінних металів і каменів.

Корпус машини побудований на базі з вуглецевого волокна, який потім покривають чистим золотом загальною вагою 500 кілограмів і обробкою з платини. Фари і оббивка сидінь будуть інкрустовані 700 діамантами найвищої якості. Діаманти будуть вмонтовані навіть у освітлювальні лампи всередині авто.

Після Дубая золотий Lamborghini буде показаний в столиці ОАЕ Абу - Дабі, а в листопаді візьме участь в Дубайському міжнародному автосалоні. Потім автомашина відправиться в світове турне.

За матеріалами: ТСН





На правах реклами