Ми у Facebook
22.09.2013, 09:18

Увага! "Скрябін" та "Дзідзьо" співатимуть для рівнян уже сьогодні!

Лічені години залишились до мегаподії в гастрольному житті Рівного - спільного концерту гуртів "Скрябін" та "Дзідзьо", який збере на Рівненському мототреку тисячі жителів Рівного та області!
На мегаподії гурт "Скрябін” потішить відвідувачів і старими хітами, і композиціями із нового альбому „Добряк”. А гурт „Дзідзьо” також цікавий тим, що їхній лідер нині є ведучим програм „Заспівай, якщо зможеш” та „Підйом” на Новому каналі.

Ведучим вечора буде яскравий MC Gonibez. Перед виступом хедлайнерів "Скрябіна" та "Дзідзьо", відвідувачів розважатимуть співаки Сашко Невже та Юлія Бойко, на сцені виступлять проекти WILD BOYS, STAR’YO та діджей ALEXANDER SLYEPY. Організатори концерту обіцяють глядачам професійний, якісний звук та світло.

Концерт відомих артистів у Рівному збираються відвідати навіть мешканці сусідніх областей. А організатори обіцяють, що для зручності глядачів з дітьми на "Мототреці" діятиме спеціальна дитяча зона, де батьки зможуть залишити свою малечу під наглядом, щоб самим спокійно насолоджуватись концертом.

Відеозапрошення від Дзідзьо на концерт у Рівному

За прогнозами рівненських синоптиків, дощу під час концерту бути не повинно. Отож, сподіваємось, навіть погода допоможе рівненським меломанам цікаво відпочити на мототреці, відвідавши спільний концерт "Дзідзьо" та "Скрябіна". Нагадаємо: початок дійства - о 17 годині.

До зустрічі на мототреку!






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ