Ми у Facebook
23.09.2013, 11:24

У Рівному біля "Золотої Підкови" Фірташ збудує новий мікрорайон

Викупити для спеціалістів «Рівнеазоту» вільні квартири в житловому комплексі «Золота підкова» та збудувати поруч інші багатоповерхівки має намір голова Ради Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ.
Під час візиту на ПАТ "Рівнеазот" він розповів, що в перспективі на Ювілейному розбудують цілий мікрорайон для хіміків і не лише з житловими будинками, а й необхідною інфраструктурою, інформує прес-служба РОДА.

Довгобуд "Золота підкова" добудовуватиме новий інвестор

Зокрема, там поблизу є школа, натомість компанія готова інвестувати у зведення нового садочка для дітей працівників. Соціальний об’єкт запроектують відразу, підкреслив голова облдержадміністрації Василь Берташ, аби батьки не мали проблем із влаштуванням малят у дошкільний заклад, як того й вимагає Глава держави.

Очільник області акцентував, що власник «Рівнеазоту» Дмитро Фірташ є надійним партнером у реалізації соціально значущих проектів. Зокрема, громаді обласного центру «подарували» 24 мільйони за очистку міських стоків на спорудах ПрАТ «Рівнеазот», а ці борги накопичувалися з 1999 року.

Полная модернизация цеха аммиака-2 обошлась «Ривнеазоту» в 43,2 млн грн

Натомість у планах на перспективу – створення тисячі нових робочих місць на «Рівнеазоті», анонсував Дмитро Фірташ. Відтак, люди отримуватимуть гідну зарплатню, а бюджети – відрахування для реалізації решти важливих соціальних програм і розвитку регіону. Надходження до місцевої казни можуть подвоїтися, спрогнозував голова Ради Групи компаній Group DF.





На правах реклами