Ми у Facebook
02.10.2013, 17:40

Тарас Петриненко: Залишаюсь “останнім із могікан” [+ІНТЕРВ'Ю]

Тарас Петриненко вже давно перестав бути просто співаком, адже їх з кожним днем на естраді стає все більше. Тарас Петриненко — символ української пісні, який не піддається сучасним законам шоу-бізнесу та ніколи не іде на компроміс із своєю совістю. 4 жовтня легендарний співак відвідає Рівне.
Напередодні концерту ми поспілкувалися з народним артистом України, щоб дізнатися, що чекатиме рівнян на концерті співака.

Пісні Тараса Петриненка відомі багатьом поколінням українців та і по всьому світі відомими є такі його хіти “Пісня про пісню”, “Господи помилуй нас”. А пісня “Україна” давно вважається неофіційним гімном України. 4 жовтня народний артист України виступить у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі з новою концертною програмою “Останній із могікан”.

- Пане Тарасе, скажіть будь ласка, чому саме таку назву Ви обрали для своєї концертної програми?

- У мене часто про це запитували...Насправді ця назва не є випадковою, адже ми справді живемо у цинічний час, коли важко залишитися тим ким ти є. Багато людей втрачають свої основи, я ж — намагюся стійко дотримуватися своїх принципів. Саме тому так і назвав свою концертну програму - “Останній із могікан”. Крім того, одна з моїх старих пісень мала таку ж назву.

- Які пісні можна буде почути рівнянам 4 жовтня: переважно вже відомі хіти чи і новинки будуть?

- Глядачі почують і старі хіти, від перших моїх музичних кроків і до нових пісень, які було створено та записано нещодавно.

- Відомо, що Ви, пане Тарасе, не тільки композитор та співак, а ще й поет. Плануєте зачитати свої вірші під час концертної програми?

- Особливістю моїх концертів є не просто можливість показати свою творчість, а й поспілкуватися з глядачами. Я сподіваюся, що все пройде у теплій атмосфері дружнього спілкування. А щодо віршів, то звісно ж, зачитаю кілька з них.

- Програму “Останній із могікан” ви вже презентували в багатьох містах. Планується якийсь підсумковий концерт?

- Ми вже виступали в багатьох містах України. Приємно те, що багато хто запрошує нас завітати та виступити знову. Підсумковий концерт цього ювілейного року відбудеться 5 листопада у Києві. А у новому році сподіваюся будуть нові гастролі вже з новою програмою.

- Цього року Ви відзначили своє 60-річчя, тому і вирішили активними гастролями відзначити ювілейний рік?! Альбом новий плануєте випустити?

- Так, новий альбом плануємо випустити на кінець року, альбом з нагоди 60-річчя. Він стає своєрідним підсумком цього великого концертного туру. Альбом готується, лишилися тільки невеликі дрібнички, але впевнений, що все вийде гарно.

- Дякуємо Вам, пане Тарасе за душевне спілкування. Чекаємо у Рівному адже до концерту залишилося вже не так багато часу. Натхнення Вам та творчих успіхів!

А усіх бажаючих ще раз запрошуємо відвідати концерт Тараса Петриненка, який відбудеться 4 жовтня у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі о 19 годині.



Слухай українське! Підтримуй українське!





На правах реклами