Ми у Facebook
02.10.2013, 18:24

У Рівному визначили кращих у всеукраїнському конкурсі з перукарського мистецтва "Квітка Лотоса" [+Фото]

28 та 29 вересня Рівне поринуло у мистецтво створення краси, адже завершився другий всеукраїнський конкурс з перукарського мистецтва "Квітка Лотоса"!
Конкурсні змагання тривали протягом двох днів. Кращих нагороджували під час дефіле кожного вечора.

До вашої уваги імена переможців другого відкритого конкурсу України з перукарського мистецтва, нігтьового сервісу та мистецтва візажу "Квітка лотоса":

У Рівному відбудеться другий всеукраїнський конкурс з перукарського мистецтва "Квітка Лотоса" [+Фото]

НОМІНАЦІЯ "Чоловіча зачіска на тему "Стильні кудрі" - ІІІ місце Анна Петрова (категорія "Юніор").



НОМІНАЦІЯ "Весільна зачіска", категорія "Юніор": ІІІ місце - Катерина Антонюк, І місце - Наталія Шейчук. Категорія "Основна": ІІ місце - Еліна Рустамова, І місце - Вікторія Рибальченко.

НОМІНАЦІЯ "Hair tatoo" - ІІІ місце Марія Гребінь (категорія "Юніор").

НОМІНАЦІЯ "Full fashion" - ІІ місце Дмитро Лук'яненко (категорія "Юніор").

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

Вже цими вихідними у Рівному відбудеться другий всеукраїнський конкурс з перукарського мистецтва "Квітка Лотоса" [Програма заходів]



НОМІНАЦІЯ "Нова коса", категорія "Юніор": ІІІ місце - Катерина Дубинка, ІІ місце - Наталія Шейчук, І місце - Олена Кондрен. Категорія "Основна": ІІІ місце - Анна Петрова, ІІ місце - Оксана Дячук, І місце - Ірина Герасимчук.

ВІЗАЖИСТИ змагилися у номінації "Подіумний макіяж". Переможці: ІІІ місце - Валентина Шломіна, ІІ місце - Міла Лайщук, І місце - Інна Кокорська.

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ



У суботу пройшло шоу-нагородження переможців першого дня конкурсу "Квітка лотоса". Гостей розважали солісти Клубу спортивно-бального танцю "Лінія", співачка Марія Злата. Свою колекцію ексклюзивних зачісок представив організатор конкурсу, провідний стиліст-перукар салону "Лотос" Алекс Матирний, тандем йому склала Ольга Гурська, яка доповнила кожен образ вишуканим авторським макіяжем. До речі, ведучою дійства була головний редактор журналу „Вітаємо” Олена Гаврилюк.



Наступного дня відбулися змагання перукарів та візажистів, а також майстрів манікюру. Недільного вечора учасників та гостей шоу знову чекала урочиста церемонія нагородження.

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

ПЕРУКАРІ

НОМІНАЦІЯ "Креативна стрижка укладка": ІІІ місце - Тетяна Зосімчук, ІІ місце - Анна Іванченко.

НОМІНАЦІЯ "Стильні кудрі", категорія "Юніор": ІІІ - Еліна Рустамова, ІІ - Анна Петрова, І –
Вероніка Мамула. Категорія "Основна": ІІІ - Оксана Дячук, ІІ - ірина Герасимчук, І - Анна Іванченко.

Номінація "Ракушка", категорія "Юніори": ІІ - Катерина Антонюк, І - Наталія Власюк. Категорія "Основна": ІІІ - Тетяна Зосімчук, ІІ - Наталія Шейчук.

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ



ВІЗАЖИСТИ

НОМІНАЦІЯ "Фантазійний макіяж": ІІІ - Ольга Величко, ІІ - Любов Ніколаюк, І - Наталія Галка

МАЙСТРИ МАНІКЮРУ

НОМІНАЦІЯ "Декоративний французький манікюр": ІІІ - Анна Алембіта.

НОМІНАЦІЯ "Стилет з дизайном": І - Яна Воронцова.

За словами організаторів, конкурс пройшов на дуже високому рівні. Рівненщина в черговий раз продемонструвала, що талантів по створенню краси у нас вдосталь.

Переможці І, ІІ, ІІІ місць отримали кубки, подарунки від партнерів конкурсу, пам’ятні дипломи, сертифікати на навчання, дипломи для всіх учасників, друк найкращих робіт в популярному журналі „SCISSORS” та підписку на видання на весь 2014 рік, а також сертифікат на подарункову фотосесію від фотографа Євгенія Державіна.





На правах реклами