Ми у Facebook
02.10.2013, 23:00

Футбол. Ліга Чемпіонів. Тайсон рятує "Шахтар" у двобої з "Манчестер Юнайтед" [+Відео]

Матч другого туру групового турніру Ліги Чемпіонів "Шахтар" - "Манчестер Юнайтед" закінчився бойовою нічиєю 1:1.
Незважаючи на зірковий статус суперника, гра у першому таймі вийшла досить рівною. Обидві команди мали напівмоменти, але до серйозної гостроти поблизу обох воріт не доходило.

Так тривало до 20-ї хвилини, коли захист "Шахтаря" прогавив пас Фейлані на Уелбека, останній зміг зіграти на випередження й низом пробити повз Андрія Пятова - 0:1.

Гол Денні Уелбека:



У Донецьку на "Манчестер Юнайтед" чекає холод і шторм

До перерви гра знову була рівною. М'ячем більше володіли донеччани, але втілити це в голи господарі не могли.

Початок другого тайму став продовженням першого, але ближче до середини другого тайму "Манчестер" почав втомлюватись й "Шахтар" все частіше турбував захист "МЮ". Особливо активним на правому фланзі був В'ячеслав Шевчук, який проривав оборонні порядки англійців гострими випадами й прострілами в штрафний майданчик.

І "Шахтар" таки змусив англійців помилитися. В одній з атак "Шахтаря" Відіч невдало вибив м'яч після прострілу у центр штрафного прямо на ногу Тайсону і бразилець потужним пострілом під поперечину зрівняв рахунок - 1:1!

Гол Тайсона:



Після забитого м'яча у гірників відкрилося друге дихання, вони завзято атакували, Тайсон міг забити й вдруге, але рахунок на табло більше не змінився - 1:1.

Нічиєю лідерів у паралельній грі скористався німецький "Байер", який на останніх хвилинах вдома дотис іспанський "Реал Сосьєдад" - 2:1.

Турнірна таблиця:

1. "Манчестер Юн." - 4
2. "Шахтар" - 4
3. "Байер" - 3
4. "Реал Сосьєдад" - 0





На правах реклами