Ми у Facebook
03.10.2013, 19:31

На рівненському вокзалі безхатченко крав кабель

32-річний раніше судимий чоловік без певного місця проживання здавав вкрадений кабель в пункт прийому металобрухту.
Про це повідомили у підрозділі зв'язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На території Сарненського парку станції Рівне ДТГО «Львівська залізниця» машиніст при огляді вагонів виявив крадіжку з снігоприбиральної машини міжвагонних силових кабелів та кабелів управління машиною.

- На місці події правоохоронці виявили елементи пошкодженого кабелю управління механізмами - 17 штук, розетки - джокси зі слідами відокремлення кабелю - 3 штук. - каже заступник начальника - начальник кримінальної міліції Олександр Яцюк.

[imgF=59539

Чоловіка затримали на гарячому, коли він саме намагався покинути ділянку залізниці та прямував до пункту прийому металобрухту. Згорнутий і упакований в поліетиленовий пакет кабель у чоловіка вилучили. Загальна довжина кабелю становила 75 метрів.



З'ясувалося, що затриманий неодноразово вже потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Зараз відносно нього відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Крадіжка кабеля призвела до неробочого стану даної машини, яку підготовлювали до зимового періоду. На даний час проводять відновлювальні роботи. Сума завданих збитків становила 3500 гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини