Ми у Facebook
08.10.2013, 15:02

До Рівного знову приїде Дзідзьо [+Відео]

Не встигли рівняни обговорити враження від спільного концерту гуртів "Скрябін" та "Дзідзьо" на мототреку, як "Дзідзьо" знову зібрався до Рівного - цього разу він має виступити на майдані Незалежності!
Приводом стане святкування 20-річного ювілею Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука. З цієї нагоди 7 листопада на майдані Незалежності відбудеться святковий концерт. Розпочнеться він о 19 годині. Серед гостей дійства, на яких очікують, - "Дзідзьо" та Наталія Валевська.

А тим часом до ювілею МЕГУ Студентська рада університету планує випуск збірника «Мої спогади про університет». Як розповів OGO.ua голова Студентської ради МЕГУ, фіналіст рейтингів "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини" та "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" Олег Онофрійчук, випускники вишу-ювіляра мають змогу долучитись до створення до збірника, написавши кілька речень своїх спогадів про університет і обов'язково вказавши своє прізвище, ім'я, по батькові, рік закінчення МЕГУ та факультет, на якому навчались. Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном (097) 961 89 18.

До слова, ще у жовтні Дзідзьо має двічі відвідати Рівненщину - на 11 жовтня проанонсовано його виступ у Рокитному, а на 14 - у Березному.

А поки що пригадаймо ще раз яскраві моменти останнього виступу Дзідзьо у Рівному!

Дзідзьо у Рівному співає про "Каділак": ВІДЕО

Освідчення в коханні на концерті Дзідзьо у Рівному: ВІДЕО

"Дзідзьо" і "Скрябін" у Рівному: ФОТОГАЛЕРЕЯ






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ