Ми у Facebook
09.10.2013, 12:26

Сьогодні вирішиться, хто правий, а хто винен у справі рівненського "Ліону"

Сьогодні має завершитися службове розслідування щодо скандальної паркової зони біля ресторану "Ліон", яке проводить міська влада щодо дій у цій ситуації адміністрації парку культури та відпочинку імені Т.Шевченка.
Нині "гарячою" темою, яку активно обговорюють та прогнозують можливості її вирішення, - незаконне захоплення паркової зони біля ресторану "Ліон". Спочатку активісти захищали міський парк пікніком , а потім - вирішили самостійно звільнити незаконно захоплену землю .

Тиждень тому розпочалося службове розслідування на предмет юридичної відповідальності договору на торгівлю для товариства "Ліоніс" і відношення змісту цього договору до оренди земельної ділянки біля "Ліону". В даному випадку розслідування стосується правомірності дій у цій ситуації адміністрації парку.


Рівненські активісти поскаржились на власників скандального "Ліона" в Генпрокуратуру [+Фото]

- В цьому випадку, як і у всіх інших потрібно діяти в рамках законодавства, інакше - будуть з'являтися нові прецеденти. Протягом тижня відбувалося службове розслідування для проведення якого сформували наказ, затвердили склад групи, яка здійснювала перевірку, - пояснює заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. - За висновками цього розслідування можна буде сказати про юридичні порушення та про те, яке вирішення пропонує управління культури і туризму міськвиконкому.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини