Ми у Facebook
10.10.2013, 15:13

Телеведуча ICTV Юлія Сеник: "Встигнути сьогодні якомога більше!" [+Фото]

Ведуча програми «Ділові факти» на телеканалі ICTV, родом зі Здолбунова Рівненської області Юлія СЕНИК розповіла, як потрапила на теперішнє місце роботи, а також про особисті захоплення, інтереси та життєві принципи.
Статус. Автор і ведуча програми «Ділові факти» на телеканалі ICTV.

Вік. 25 років. Рідне місто. Здолбунів

Освіта. Юлія закінчила Інститут кіно і телебачення КНУКіМ.

Стаж роботи на ICTV. Близько двох років.





Попередні місця роботи у ЗМІ. Юлія має досвід роботи журналіста й редактора телеканалів 1+1 та 5 канал. Також працювала на «Рівне 1» керівником проекту, ведучою та журналістом «Бізнес-новин».

Певний час Юлія працювала на «Рівне 1»  керівником проекту, ведучою та журналістом «Бізнес-новин»
Певний час Юлія працювала на «Рівне 1» керівником проекту, ведучою та журналістом «Бізнес-новин»


Як потрапила на ICTV? Вести новини Юлія мріяла з дитинства. А на ICTV прагнула працювати ще студенткою, кілька разів відправляла туди своє резюме та відео роботи. Тому, коли з каналу зателефонували з пропозицією спробувати себе у ролі ведучої, довго не роздумувала. Не злякали навіть дуже ранні ефіри. Потім був випробувальний термін, керівництво каналу відстежувало, чи зростуть рейтинги «Ділових фактів» із появою нової ведучої. Рейтинги показали позитивну динаміку.

Юлія та співак і композитор Ігор Ніколаєв
Юлія та співак і композитор Ігор Ніколаєв


Гості конкурсу краси "Міс Україна" Юлія Сеник та Жан-Клод Ван Дам
Гості конкурсу краси "Міс Україна" Юлія Сеник та Жан-Клод Ван Дам


Яка вона – робота на ICTV? Юлія переконана, аби стати хорошою ведучою, потрібно пройти школу журналіста, репортера, автора. Ведуча зізнається: щоразу виходить в ефір із відчуттям, що по той бік екрану вся Україна. Оскільки ж новини економічні, а програма – ранкова, Юлія розповідає, що для неї важливо не перевантажити глядача надмірною серйозністю. Тому й намагається з легкістю, ранковою бадьорістю, коли це доречно з посмішкою, донести інформацію, її суть та важливість людям. «Ведення новин, особливо економічних, вимагає ґрунтовної підготовки, вивчення теми», – зауважує Юлія Сеник. Тому іноді для стислого та змістовного написання коротенької інформації ведучій «Ділових фактів» доводиться перечитати чимало економічних посібників і профільних видань. Та не зважаючи ні на що, Юлія обожнює прямі ефіри, що вимагають неабиякої зібраності. А ще дівчина з приємністю каже: «Команда «Ділових фактів»: ведучі, журналісти, редактори, режисери, оператори, відеоінженери, звукорежисери, стилісти, гримери – усі справжні професіонали, надійні колеги та добрі друзі, які підтримують один одного та співпереживають за якісний спільний результат»!

Юлія Сеник - спортсменка...
Юлія Сеник - спортсменка...


...модниця...
...модниця...


...і просто красуня!
...і просто красуня!


Особисті захоплення, інтереси та життєві принципи Юлії Сеник. Ритм життя Юлії – динамічний. Вона захоплюється верховою їздою, займається спортом, відвідує тренажерну залу. Обожнює автомобілі. Найбільше заспокоює Юлію вечірня їзда за кермом із хорошою музикою. Дівчина ненавидить штучність та лицемірство. Однин з її улюблених висловів: «Життя не пошук себе, а створення». Відтак Юлія Сеник справедливо вважає, що всі досягнення у її житті – результат власних зусиль та наполегливої праці. Але це ще зовсім не межа. Далі буде – більше! Адже ведуча «Ділових фактів» завжди намагається йти лише вперед, вдосконалюватись і займатись тим, що дійсно подобається. А нав’язлива ідея Юлії Сеник – встигнути сьогодні якомога більше.

Юлія з батьками...
Юлія з батьками...


... та сестричкою Вікторією
... та сестричкою Вікторією




Олена ГАВРИЛЮК,
журнал «ВІТАЄМО!», № 2 (12), 2013






На правах реклами