Ми у Facebook
11.10.2013, 10:49

Брати Капранови виконували у Рівному реггі під кобзу, читали еротичну поезію та співали... про Хюндай (+ ВІДЕО) [Фото+Відео]

Під звуки української кобзи можна виконувати не лише народні пісні, а й рок, реп, реггі та джаз! Це довели у Рівному відомі українські письменники Брати Капранови, що презентували рівнянам музичну програму "Дзен.UA".
Брати Капранови завітали до Рівного з музичною програмою "Дзен.UA" - спільним проектом Дмитра і Віталія Капранових та поета Сергія Татчина.

На початку виступу брати роздали усім присутнім "молитовники" - збірки віршів Сергія Татчина "Дзен.UA", які Капранови переспівували під кобзу.

ФОТО: У Рівному гостювали брати Капранови

Окрім віршів Татчина українські митці потішили присутніх віршами друзів-поетів, зокрема Макса Паленка, Орка Позаяка та зіграли пісню на слова рівненського автора Олександра Ірванця "про Хюндай".





Створивши веселу й затишну атмосферу у караоке-кафе "Ямайка", брати виконали й віртуальний гімн України, поджазували на кобзі й заспівали справжнє українське реггі!





Уже сьогодні письменники Брати Капранови заспівають у Рівному під кобзу

Родзинкою виступу стала спільна пісня Капранових та лідера рівненського рок-гурту "OT VINTA" Юрка Журавля "Історія Роду".



Ближче до пізнього вечора Брати Капранови розважали гостей нецензурними віршами й еротичною поезією та "вкладали спати" під "Нескінченну колискову".





Наостанок брати залюбки фотографувалися з гостями, роздавали автографи.



І пообіцяли скоро повернутися - приблизно за місяць вони презентують у Рівному "Мальовану Історію Незалежності України.

ФОТО: У Рівному гостювали брати Капранови





На правах реклами