Ми у Facebook
11.10.2013, 12:22

Модне шоу "Хочу у ВІА Гру" сьогодні чекає на вас! [+Відео]

Не пропустіть черговий випуск супершоу "Хочу у ВІА Гру", що виходить щоп’ятниці на телеканалі "1+1". У минулій програмі Костянтин Меладзе сформував 8 яскравих і чарівних тріо. Одне з них точно стане новою "ВІА Грою". Цього разу на найбільшій сцені СНД дівчата боротимуться за наставницю.
Колишні солістки легендарної групи "ВІА Гра" оберуть тріо, якому передадуть свій досвід і приведуть до перемоги.

Нагадаємо, що продюсер Костянтин Меладзе вперше проводить відкритий масштабний кастинг у нову "ВІА Гру"! Головне творіння Меладзе - воскресне на очах у мільйонів телеглядачів у новому шоу "Хочу у ВІА Гру"!

У непростому виборі продюсеру допомагають професійні експерти і знамениті діви - колишні учасниці гурту "ВІА Гра". Але головним суддею, вперше в історії шоу-бізнесу, стануть - глядачі. Саме вони оберуть нових учасниць по справжньому народної групи. Заздрість, сварки, зради, інтриги, тріумф перемог і гіркота поразок. На що готові учасниці заради слави - побачать мільйони. Сотні камер стежитимуть за кожним їх кроком і вдень, і вночі.

На "1+1" глядачі виберуть нову "ВІА Гру": чи будуть серед них рівнянки

"Хочу у ВІА Гру" - не просто шоу, це реальне життя. Кастинги проходитимуть в Україні, Росії та Казахстані. Зміни своє життя - стань новою "ВІА Грою".

Це унікальний шанс для багатьох тисяч дівчат всього пострадянського простору потрапити у світ шоу-бізнесу - світ популярності, багатства, шику і блиску!

Відео з останньої програми:







На правах реклами