Ми у Facebook
13.10.2013, 10:08

Рівненський боксер готується до виступу на Чемпіонаті світу [+Фото]

Вже увечері 13 жовтня в столиці Казахстану Алмати відкриється Чемпіонат світу з боксу, серед учасників якого, в складі збірної України, - і рівнянин Олександр Шепелюк. Дізнайтесь, як наші спортсмени готуються до поєдинків світової першості!
Жеребування учасників чемпіонату відбудеться з 15 до 16 години за московським часом, а урочиста церемонія відкриття розпочнеться о 19.30. З 14 до 22 жовтня проходитимуть попередні бої, 23 жовтня пройдуть чвертьфінали, 24 жовтня спорстмени відпочиватимуть, 25 жовтня змагатимуться у півфінальних поєдинках, ну а 26 жовтня пройде фінал змагань. До слова, особливість цьогорічного чемпіонату - те, що боксери вперше змагатимуться без шоломів.

Нагадаємо, що рівнянин Олександр Шепелюк, вихованець обласної школи вищої спортивної майстерності увійшов до складу збірної України на Чемпіонаті світу з боксу в Алмати. Рівненський спортсмен змагатиметься у ваговій категорії до 52 кілограмів. Олександр Шепелюк - чемпіон України 2012 року, призер Чемпіонату світу серед студентів 2012 року, чемпіон "Турніру Найсильніших" 2012 року, багаторазовий переможець багатьох міжнародних змагань. Тренер Олександра – Володимир Соколовський.

Рівнянин - на Чемпіонаті світу з боксу

...А поки тривають останні приготування до відкриття змагань, і українські вболівальники готуються підтримувати вітчизняну збірну, слідкуючи за виступами наших боксерів, зокрема, рівнянина - пропонуємо вам добірку фото про те, як тренуються і відпочивають учасники української команди в Алмати!









БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Фото з офіційної спільноти Федерації боксу України "В Контакте"





На правах реклами