Ми у Facebook
14.10.2013, 13:02

Новорічних канікул не буде

Прем'єр-міністр України Микола Азаров на своїй сторінці у Facebook висловив переконання, що Україна за нинішньої економічної ситуації не може собі дозволити тривалі новорічні канікули.
Раніше повідомлялось, що Міністерство соціальної політики запропонувало організувати в Україні новорічні канікули тривалістю в цілий тиждень, із перенесенням робочих днів на 11 січня (замість 2 січня), 25 січня (замість 3 січня) і 8 лютого (замість 6 січня). Це передбачено проектом розпорядження "Про перенесення робочих днів у 2014 році", яке розробило відомство Наталії Королевської.

Проте, глава уряду заявив на своїй сторінці у Facebook, що, швидше за все, буде прийнято рішення працювати згідно з календарними графіками. У коментарях до повідомлення Миколи Азарова інтернет-користувачі, зокрема, зауважують, що в такому разі й депутатські канікули варто було б скоротити.

Так чи інакше, рішення про те, як працюватимемо на Новий рік уряд, за словами прем'єра, має ухвалити впродовж найближчих декількох тижнів.



Можливо, одночасно із долею новорічних канікул уряд вирішить і те, як працюватимемо на відпочиватимемо наступного року на 8 березня та Великдень - ранішен повідомлялось, що Мінсоцполітики запропонувало організувати триденний відпочинок на Міжнародний жіночий день (8-10 березня) і Великдень (19-21 квітня).

Як відомі рівняни Новий рік святкують





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ