Ми у Facebook
14.10.2013, 08:08

Неподалік Рівного прохачі збирали гроші на похорон живих родичів

У Квасилові батько з двома синами випрошували у мешканців селища гроші на похорон живої матері і бабусі.
Великою кількістю прохачів у наш час навряд когось здивуєш. Одні просять на хліб, інші на лікування, а хтось відверто - на чергову пляшку.

Брудне Рівне або Милостиня, прохачі і мода

Проте випадок, який нещодавно стався у селищі Квасилів, неподалік Рівного, не залишив байдужим його мешканців.

Бомжі заполонили центр Рівного

Минулого четверга, 10 жовтня, у двері однієї з мешканок багатоповерхівки у Квасилові подзвонив чоловік.

- Я йому відкрила, - розповідає жителька 48-го будинку, - назвав навіть своє прізвище і сказав, що померла бабуся, яка гуляла часто в дворах із двома таксами, я дала 5 гривень. Потім зателефонувала до сусідки бабусі і запитала, чи вони збирають гроші на похорон, але дізналася, що бабця Галина не зовсім здорова, але жива.

Як з'ясувалося, гроші з милосердних людей на похорон ще живої матері і бабусі збирає 49-річний Олексій зі своїми синами 27-ми річним Олександром і 29-річним Ігорем. Цей прохач уже відомий селищу своїми не зовсім зрозумілими діями. Жителі Квасилова запевняють, що це той самий Олексій, який ледве не підірвав 42-й будинок у Квасилові разом з мешканцями.

Нагадаємо, як уже писав OGO.ua, чоловік навмисно відкрив у власній квартирі газові конфорки і весь під’їзд в одну мить міг вибухнути в повітря. Правоохоронці досі намагаються відшукати і відправити його на примусове лікування.

Стурбовані ситуацією мешканці селища вирішили поскаржитися на місцевих правоохоронців, які не беруть до уваги неадекватну поведінку такого чоловіка, начальнику обласного УМВС України в Рівненській області Василя Лазутка.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ