Ми у Facebook
16.10.2013, 13:23

Опозиція висунула кандидатів на п’ять округів на довибори

З’їзд партії "Батьківщина" затвердив кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах на повторних виборах до Верховної Ради 15 грудня 2013 року. Щоправда, Рівненщини перевибори не торкнуться, бо всіх депутатів від п’яти мажоритарних округів нашої області було обрано відразу - 31 жовтня 2012 року, коли проходили вибори до Верховної Ради.
Але рівняни були серед учасників з їзду - зокрема, на ньому був присутній в.о. голови Рівненської обласної організації ВО "Батьківщина" народний депутат України Микола Кучерук.

Як повідомляє прес-служба Батьківщини, делегати з’їзду проголосували за те, щоб висунути: у 94-му виборчому окрузі – Віктора Романюка, у 132-му виборчому окрузі – Аркадія Корнацького, у 194-му виборчому окрузі – Миколу Булатецького, у 197-му виборчому окрузі – Леоніда Даценка.

Крім того, з’їзд підтримав висунення партією "Свобода" Юрія Левченка у 223-му окрузі.

Сьогодні в Україні почалися нові вибори

Саме ці п’ятеро кандидатів уже здобули перемогу на цих округах на виборах 2012 року, однак ЦВК не спромоглася встановити офіційні результати виборів у цих округах.

Три опозиційні парламентські партії домовилися про повторне висунення їх кандидатур в якості єдиних кандидатів від опозиції на кожному окрузі.

Як відомо, у зв’язку з тим, що Віктор Романюк перебуває у Мілані через порушення проти нього кримінальної справи, не виключали, що по цьому округу міг піти Остап Семерак.

Рівне: Галина Кульчинська прокоментувала пропозицію Миколи Кучерука

На з'їзді була делегація від "Свободи", яку очолив Ігор Швайка, а голова УДАРу Віталій Кличко надіслав вітальне слово і пообіцяв підтримати кандидатів від ВО "Батьківщина" силами партії УДАР.

Також своє зібрання провела "Свобода". Нагадаємо, що від Рівненщини "Свободу" у Верховній Раді України представляє голова обласної організації ВО "Свобода" Олег Осуховський.

За матеріалами "Українська правда".





На правах реклами