Ми у Facebook
18.10.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: сміливі вчинки, гучні заяви

Активний, часом бурхливий кінець робочого тижня підходить для боротьби за справедливість і нових знайомств.
Астрологічний прогноз: 18 жовтня 2013, п’ятниця

14/15 місячна доба. Місяць у знаку Овна (друга чверть, росте).

В останній день робочого тижня можна встигнути багато чого – і зробити корисних справ, і наламати дров. Ще б пак – наближається Повний Місяць, то того ж з Місячним затемненням. Наші життєві сили й внутрішня енергія – на максимумі. Неадекватні й нервові люди тільки й чекають нагоди, щоб вихлюпнути свої емоції на когось…

Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Як і вчора, рішучість, наполегливість і… холодний розрахунок будуть дуже корисні у бізнесі, кар’єрі, навчанні. Можна будувати й обговорювати довгострокові плани з друзями, партнерами та однодумцями, домовлятися про спільні дії, переконувати опонентів.

Гороскоп на тиждень 14 - 21 жовтня

День підходить і для нових знайомств. Але не варто переходити на нову роботу, підписувати будь-які документи.

Добре проявляти ініціативу, демонструвати свої кращі якості як у ділових стосунках, так і в особистому житті. Близькі люди поблажливі до недоліків рідних та коханих, тому сімейних скандалів можна уникнути.

А от у колективі й суспільстві дехто захоче зробити гучну скандальну заяву, висловити протест проти якоїсь несправдливості, піти на відкритий конфлікт і просто послати всіх...

Сьогодні важливо не втрачати голову, не піддаватися спокусам свого внутрішнього змія, спокійно і далекоглядно приймати рішення, не махати кулаками, навіть якщо правда на вашому боці. Адже будь-які події та вчинки цього дня матимуть наслідки - довгострокові або навіть доленосні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ