Ми у Facebook
21.10.2013, 18:00

Небезпечний цирк дивував рівнян динозавром, токсичними відходами та справжнім шаленством на арені [Фото+Відео]

Небезпечний безумний цирк "Madness" від цирку "Кобзов" півтори години тримав рівнян у напрузі.
Лише сама назва "небезпечний та безумний" не лишала байдужим, а додаток "цирк для дорослих" зацікавив багатьох рівнян.

"Цирк Кобзов" продемонстрував рівнянам справжнє європейське шоу [+Фото]

Шоу "Madness" від артистів цирку "Кобзов" складно назвати цирком. Це радше хореографічно-екстримальна постановка з глибоким змістом.

БІЛЬШЕ ФОТО НЕБЕЗПЕЧНОГО БЕЗУМНОГО ЦИРКУ

Адже упродовж всієї вистави артисти розповідають історію можливої загибелі людства та Землі взагалі. Агресивні музика і танці, лякаючі костюми і макіяж персонажів, костюми хімзахисту та респіратор, як невід'ємна частина вбрання, - усе це відображення того світу, в якому людство може жити, якщо не зупиниться.

Втім, варто пам'ятати, що "Madness" - це циркове шоу, а отже має право на свій варіант розвитку подій. У артистів він позитивний: екологічно чистий. Доказ того - екстримальні стрибки через людей на велосипеді. Небезпечно, зате не забруднює природу...



Загалом, "Madness" - це дещо нове у цирковому жанрі. Але продумане до дрібниць. Так, наприклад, у шоу також присутні клоуни.

БІЛЬШЕ ФОТО З ШОУ "MADNESS" у РІВНОМУ

От тільки тут вони у ядучо-зелених костюмах, масках для плавання та респіраторах й постійно норовлять когось понюхати (особливо панянок) або щось поцупити. Та це не заважало клоунам повчити глядачів їздити на велосипедах один-одного менших або ж полякати їх динозавром.



Як і у звичайному цирку тут є звірі, але не дрібні, а справжні повелителі: леви та тигр. Вони, до речі, не надто податливі й частенько замахувалися лапами на дресирувальника. Та врешті саме він виявився сильнішим, загнавши тигра у клітку одним лише поглядом, без використання кнута.



Окремо слід сказати і про гімнастів. Вони - доказ того, що людина може літати. Для цього їм не потрібні ані крила, ані "страховка".



НАЙЯСКРАВІШІ МОМЕНТИ ШОУ "MADNESS" у РІВНОМУ

Якщо відверто, "Madness" не залишає байдужим і тримає у напрузі від початку до кінця вистави. А от чи повертає він у дитинство... Врешті, хто сказав, що цирк лише для дітей?





На правах реклами