Ми у Facebook
21.10.2013, 14:50

Рівненському регбі 16 років: як саме регбісти святкували своє свято [+Фото]

У неділю, 20 жовтня, рівненському регбі виповнилося 16 років. Саме з цієї нагоди пройшов Кубок Рівного з регбі, де перемогла... дружба.
19 жовтня 1997 року на стадіоні рівненської школи №27 зустрілися 2 команди - "Вовча зграя" та "Велика родина". Цей поєдинок залишився в істор як перша гра у регбі в нашому місті. І хоч відомо про спроби культивувати гру ще у 60-х, однак саме 16 років тому паростки регбі не лише проросли, а й міцно вкоренилися в Рівному.

Рівненські регбісти запрошують на святкування свого 16-річчя [+Фото]

Можливістю бачити цю видовищну гру не лише по телевізору організатори завдячують фундаторам, серед яких: колишній місцевий політик Віктор Шкуратюк, нині покійний засновник ДЮСШ №4 Ілля Башта, південноафриканець Дірк Гімен.



Саме у неділю, 20 жовтня, зібралися рівненські прихильники гри для того, щоб згадати, зіграти та повболівати від душі.

За Кубок змагалися 4 місцевих колективи: РК "Рівне", РК "Юніор", ДЮСШ №4 та команда ветеранів "Связі". На шляху до фіналу РК "Рівне" та ДЮСШ №4 здолали своїх суперників - "Связі" та "Юніор" відповідно. А у фіналі досвід взяв гору над молодістю - перемогу здобув РК "Рівне". А на додачу до кубка - ще й квитки від кіноцентру "Ера". У грі ж за почесну "бронзу" "Юніор" взяв гору над командою ветеранів.

Рівненські регбісти запрошують на святкування свого 16-річчя [+Фото]



Та загалом на турнірі перемогла дружба. Це й підтвердила товариська гра двох об'єднаних команд вже після закінчення основного турніру. Сформувавши дві команди - одну на базі ветеранів, іншу - на основі сучасних вихованців ДЮСШ №4, рівненські регбісти зіграли ще й в класичне регбі.



А згодом було святкування - подарунки для уболівальників та традиційний третій тайм.





На правах реклами