Ми у Facebook
24.10.2013, 08:14

Дівчина з Рівненщини стала переможницею американського конкурсу "Міс українська діаспора"

Костопільчанка Оксана Шараневич стала однією з 18 учасниць конкурсу "Міс Українська Діаспора 2013", що відбувся в Чикаго. Наша землячка не просто гарно представила Рівненську область, а й завоювала титул "Міс Глядацькі Симпатії" та "Друга Віце-Місс Українська Діаспора".
20 жовтня в Чикаго відбувся фінал конкурсу "Міс Українська Діаспора 2013". У конкурсі взяли участь 18 красунь українського походження з багатьох штатів Америки. Вболівати за дівчат прийшло більше тисячі глядачів. Дійство відбувалося у концертній залі Copernicus Theater. А зірковими гостями конкурсу були співачка Руслана, скрипаль Василь Попадюк та гімнастка Надія Васіна.

Серед 18 учасниць була і наша землячка - Оксана Шараневич, яка не просто гідно представила наш край, а й виборола одразу ж дві номінації. Нині дівчина проживає у Клівленді. Настільки вдалий виступ викликав бурхливі емоції у костопільчанки.

На своїй сторінці у соціальній мережі Оксана написала:
"Друзі я виграла дві корони!!!!!!!!!!!!!!!!
Дві нагороди!!!!!!!!!!
Я щиро дякую Вам усім за підтримку!!!
Мені неймовірно пощастило,що я знаю стільки чудових людей!!!!!!
Завдяки Вам усім я отримала титул
"Міс Глядацькі Симпатії"
І друга, нагорода
"Віце Місс Українська Діаспора"
.



Надішліть фото на конкурс "Гавань краси" - і створіть свій модний образ до Нового року!

Корону і титул “Міс Українська Діаспора здобула Соломія Крунь родом з міста Чортків Тернопільської області, яка живе в Чикаго. А першою віце-міс стала Оксана Ковальчук із Житомира.



Перший конкурс краси відбувся 125 років тому

Фото з сайту missukrainiandiaspora.com та соцмереж





На правах реклами