Ми у Facebook
24.10.2013, 14:31

У районах Рівненської області міліціонери реєстрували не всі повідомлення про злочини

Так, за два місяці цього року на Костопільщині не зареєстрували шість злочинів: крадіжки, тілесні ушкодження та ДТП з травмованим.
Про це повідомили з прес-служби прокуратури Рівненської області.

Рівненська область: міліціонери півдоби тримали чоловіка в собачій клітці

Працівники Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області, умисно, в порушення вимог Кримінального процесуального кодексу України та з метою покращення стану законності й правопорядку на території району, не вносили відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, чим позбавили можливості виявити та притягнути винних осіб до кримінальної відповідальності.

Лише з червня по серпень 2013 року міліціонери не зареєстрували шість випадків вчинення злочинів, серед яких крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень різних ступенів тяжкості та дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої травмувалась людина.

Аналогічні правопорушення виявили у Здолбунівському, Рокитнівському та Млинівському районах.

Рівненська область: міліціонер допомагав товаришу, що збив на смерть дитину, розібрати і спалити машину [+Відео]

Начальникам вказаних районних відділів міліції скерували подання, в яких поставили питання про притягнення винних у приховуванні злочинів працівників органів внутрішніх справ до відповідальності.

Прокуратура за цим фактом зареєструвала кримінальні провадження та розпочато досудове розслідування за ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ст. 367 (службова недбалість) КК України.

Рівненського міліціонера судять за насильство над затриманим

У секторі зв'язків з громадськістю УМВСУ у Рівненській області
кажуть, що більшість із зазначених фактів виявили співробітники УМВС України в Рівненській області.

- За кожним із них штаб УМВС провів перевірки та службові розслідування щодо приховування заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події від реєстрації в журналах ЄОокремими працівниками то до них прийнято міри дисциплінарного впливу.





На правах реклами