Ми у Facebook
25.10.2013, 13:08

На Рівненщині вирішать, що робити з вундеркіндами

Обдаровані діти, які вищі за рівнем інтелектуального розитку від своїх однолітків - це знахідка для будь-якого педагога, але з іншого боку - вчителі часто не знають які методики використовувати для навчання цих дітей. Тому на Рівненщині розпочинають розробку методики навчання вундеркіндів.
Обдаровані діти виявляють свої інтелектуальні здібності у ранньому віці. Проте в цей момент важливо спрямувати їх енергію та можливості у правильне русло. Тому на Рівненщині вирішили дослідити з якими проблемами та трудношами стикаються вчителі, яким доводиться працювати з такими дітьми.

У Рівному правильно виховувати дітей вчились на форумі [+Фото]

У прес-службі Рівненської обласної дердавної адміністрації розповіли, що у 12 гімназіях та ліцеях області проводитимуть регіональний експеримент. В результаті проведення якого буде напрацьовано цілісну методику, як варто навчати обдарованих дітей. Крім того, як організувати процес навчання, щоб він при цьому позитивно впливав на здоров’я дітей.

Рівняни обговорили з американцями проблеми виховання дітей

Експеримент проводитиме науково-дослідницька лабораторія обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Рівненський регіональний центр Інституту обдарованої дитини НАПН України «Творча обдарованість».





На правах реклами