Ми у Facebook
26.10.2013, 15:03

Пора весіль: найпопулярніші місця для фотосесій у Рівному [+Фото]

Осінь, чудова пора, листя летить до ніг, усе вбране в золоті барви. Хочеться зафіксувати цю красу. Зупинити мить. У цьому нам завжди допомагають наші добрі друзі - фото та відео.
Усі хочуть мати гарне фото на аватарку в соціальних мережах, чи зафіксувати осінню красу на весільних знімках. Тому журналісти OGO.ua вирішили визначити найпопулярніші місця для фотосесій в Рівному.

Фото біля води чи на човні посеред озера просто казкові, а поєднання води і червоно-жовто-оранжевого листя на деревах надає особливого шарму. Це Басівкутське озеро.




Фото Андрій Волгін

Вітаємо рівненських молодят, які одружились з 18 по 20 жовтня

Не менш часто можна зустріти фото на фоні музично-драматичного театру. Велич та масивність споруди надає фото особливої серйозності, та водночас ніжності. Часто можна зустріти весільні фото зроблені саме тут.



Рівненська Лебединка – місце, де люблять відпочивати всі рівняни. Центр міста, а водночас тихо та спокійно. Місць для фотографування в парку, чи біля нього, більш ніж достатньо. Зробити фото серед верб чи водоспаду. Чи в чудовому білосніжному серці, а, можливо, на лавочці в формі лебедів? Вибір за вами.

Як із часом змінювався парк Лебединка у Рівному [+Фото]





Не могли ми оминути увагою і Парк ім. Т. Г. Шевченка, ідеш на вихідних парковою алеєю і помічаєш то тут, то там спалахи фотокамер. Там фотографуються молодята, з іншої сторони - дві подруги вирішили оновити свої фотозапаси, а там пара закоханих теж чекає на команду фотографа.


Фото Андрій Волгін

Тренд літа 2013: сімейні фотосесії!

Це лише деяка частина тих місць, які залишають рівняни собі на пам'ять. А які місця знаєте ви? Поділіться ідеями місць для весільних фотосесій у коментарях.





На правах реклами