Ми у Facebook
27.10.2013, 08:20

Рівненщина: люди гинуть від холоду та вогню

Фото з сайту ГУ ДСНС у Рівненській області. Не є прямою ілюстрацією

Випадок загибелі людини внаслідок переохолодження зафіксували рівненські рятувальники. Трагедія сталась у с.Городище Корецького району.
Як повідомили у прес-службі Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, 26 жовтня в с.Городище Корецького району біля водойми виявлено тіло місцевого жителя, який помер внаслідок переохолодження.

А 27 жовтня близько 3 години ночі в с.Калинівка Сарненського району на місці пожежі в житловому будинку виявили мертве тіло його господаря. Вогонь знищив покрівлю, перекриття житлового будинку (дерев’яний, критий шифером, розміром 5х11м), стіни оселі та речі домашнього вжитку.

Загалом упродовж доби рівненські рятувальники зафіксували 6 пожеж, 1 дорожно-транспортну пригоду, внаслідок якої одна людина травмувалась, і один випадок переохолодження, внаслідок якого потерпілий загинув.

Рівненщина: вибухонебезпечні знахідки

Рятувальники нагадують: "з настанням осінньо-зимового опалювального сезону, коли інтенсивно використовується усі обігрівальні прилади – можливість виникнення небезпеки для життя людини набирає загрозливих масштабів. Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до усіх мешканців міста та області з застереженням бути уважними при користуванні електронагрівальними приладами та пічним опаленням, газовим обладнанням. Слідкуйте за їх справністю та не залишайте без нагляду. Пам’ятайте: лише суворе дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності допоможе вам уникнути лиха! Будьте обережними, бережіть своє життя і майно".

На Рівненщині дитина перекинула на себе посуд з окропом





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ