Ми у Facebook
28.10.2013, 14:06

Допоможіть розшукати 10-річного хлопчика з Рівненщини, що загубився в лісі рік тому

Як уже повідомляла “ГАЗЕТА” у попередніх номерах, торік у жовтні 10-річний Володя Швайко з села Сварицевиці Дубровицького району, пішов з батьками по гриби і загубився.
Біля полудня подружжя з села Сварицевичі Дубровицького району з сином та трьома сусідками пішли до лісу "Добрий бір" по гриби. Хлопчик сказав матері, що піде з батьком, а батькові — що з матір’ю. Після цього його ніхто не бачив. Мобілки у Володимира з собою не було, адже якраз перед тим батько забрав телефон, щоб малий не згубив.

Про зникнення хлопця до міліції батьки повідомили аж о п’ятій вечора. Шукати дитину у сутінках кинулися близько 200 правоохоронців. Опісля приєдналися вчителі, лісівники, прикордонники та звичайні селяни. Біда згуртувала навіть жителів сусідніх сіл.

Незважаючи на всі зусилля людей та правоохоронців, Володю досі не знайшли.

Дубровицький райвідділ міліції до сьогодні шукає зниклого. Міліціонери час від часу прочісують ліс та території навколишніх сільських рад із використанням службових собак. Окрім того, задіюють "Беркут", віськовослужбовців внутрішніх військ, працівників лісових господарств та жителів навколишніх сіл.

Правоохоронці та батьки не втрачають надії знайти дитину живою.

Жінку, що зникла на Рівненщині кілька тижнів тому, досі не знайшли

Зверніть увагу:

Зовнішні прикмети
: на вигляд 8-10 років, зріст приблизно 140-150 см, худорлявої тілобудови, волосся світло-русяве, пряме, коротке. Був одягнений: шапка синього кольору, куртка синього кольору з жовтими вставками на рукавах, темні спортивні штани з жовтими вставками з боку, дуті резинові кросівки з собою мав ніж та відро червоного кольору.

При надходженні будь-якої інформації щодо місцезнаходження Швайка В.О., повідомляйте на адресу: Рівненська область, м. Дубровиця, вулиця Воробинська, 25а або за телефоном "102".


"Рівненська газета" №42 від 17 жовтня 2013 року





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ