Ми у Facebook
30.10.2013, 10:34

ДТП на Рівненщині: Нова смерть на залізничному переїзді

Під вантажний потяг потрапив трактор. 21-річний тракторист загинув на місці пригоди.
У вівторок, 29 жовтня, близько 14:20 у с.Лугове Дубровицького району, 21-річний водій Сергій, з Дубровицького району, керуючи трактором ЮМЗ, допустив зіткнення з вантажним потягом.

Тракторист рухався зі сторони с.Миляч Дубровицького району в напрямку вул.Польова с.Лугове.

Як повідомляє прес-служба ВДАІ УМВСУ у Рівненській області, водій порушив правила проїзду залізничного переїзду, проїхав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора, що супроводжувався звуковою та світловою сигналізацією, і не пропустив вантажний потяг.

ДТП у Рівненській області: Авто розтрощило на переїзді, водій загинув [+Відео]

Потяг рухався із м.Лунінец, Республіки Білорусь в напрямку м.Сарни, належить Білоруській залізниці.

У результаті ДТП водій 21-річний трактора ЮМЗ Сергій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Тіло доставлено в морг Дубровицької ЦРЛ.

Також постраждав пасажир трактора, 37-річний Микола, житель Дубровицького району. Чоловік отримав важку відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, його доставили в реанімаційне відділення Дубровицької ЦРЛ.

Нагадаємо, нещодавно на переїзді неподалік Смиги у Дубенському районі сталася страшна аварія, в якій водій джипа, очевидно, хотів проскочити переїзд. По колії в цей час їхав ремонтний потяг. Від зіткнення авто розбилося вщент. 38-річний водій загинув одразу.





На правах реклами