Ми у Facebook
05.11.2013, 09:14

Львівська "Енергія" "закувала" рівненський "Кардинал" [+Відео]

У черговому турі футзальної Екстра-ліги рівненський "Кардинал" гостював у Львові, у місцевої "Енергії". Щоправда львів'яни обійшлася з рівнянами "негостинно", перегравши наших футболістів із рахунком 3:0. Цікаво, що усі три м'ячі на рахунку одного гравця - Сергія Коваля.
Гра для рівнян розпочалася з "холодного душу" - уже на 4-й хвилині оборонці "Кардинала" не встежили за прудким Сергієм Ковалем, що вміло розпорядився м'ячем і відкрив рахунок - 1:0.

Рівняни намагалися відігратися, мали нагоди, проте їх не використали. А на початку другого тайму пропустили знову. І знову від Сергія Коваля - 2:0. Гольовий пас на рахунку екс-кардиналівця Олександра Бондаря.

Навіть факт повернення до "Кардинала" зірки команди, Михайла Волянюка, команді не допоміг, хоча був досить активним на майданчику. Гарні нагоди для взяття воріт втратили й Сергій Тригубець, Артем Фаренюк та граючий тренер Сергій Піддубний.

Наприкінці гри "Кардинал" мав кілька нагод скоротити відставання від суперника, проте пропустив ще раз - і знову відзначився Сергій Коваль - 3:0.

Проте рахунок гри - не єдиний неприємність для "Кардинала". Як розповів у інтерв'ю сайту "Енергії" головний тренер "Кардинала" Сергій Піддубний, троє гравців отримали серйозні травми й час їх повернення наразі важко прогнозувати - Олександру Басичу зламали ніс, Сергію Тригубцю ключицю, а Артему Фаренюку - ногу...

Відеоогляд гри:



Наступну гру "Кардинал" проведе у Рівному, 16 листопада проти "Локомотива".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ