Ми у Facebook
06.11.2013, 11:32

"Голос країни" повертається: чи будуть серед учасників рівняни?

Ані Лорак - одна з чотирьох нових зіркових тренерів "Голосу країни"

Ані Лорак, Сергій Лазарєв і Тамара Гвердцителі стали новими тренерами телешоу "Голос країни". Четвертого тренера обиратимуть глядачі. Чим здивує новий сезон популярного вокального телепроекту?

Четвертий сезон проекту отримав назву "Голос країни. Перезавантаження" Уперше в історії проекту продюсери саме української версії влаштують загальнонаціональний кастинг. Зовсім скоро творці проекту вирушать на пошуки унікальних голосів у шість найбільших міст України. Унікальні, душевні і нечуті раніше - такі вимоги до голосів ставлять зіркові тренери, повідомляє ТСН.ua.

Вокальна подорож під назвою "Голос країни. Перезавантаження" розпочнеться 23 листопада кастингом у Донецьку, а наступного дня продовжиться у Харкові. Нагадаємо, переможниця минулого "Голосу країни" Ганна Ходоровська покинула роботу та виш в Одесі. Дівчина перебралась до столиці і вступила до "вишу мрії". Переможець другого сезону вокального шоу Павло Табаков 20 жовтня з успіхом виступив у Рівному, презентувавши місцевим глядачам велику сольну концертну програму.



"Голос країни" Павло Табаков у Рівному познайомив зі своїми дівчатами

А фіналіст першого сезону популярного телепроекту Арсен Мірзоян порадував рівнян чудовим співом у грудні минулого року.



"Голос країни" Арсен Мірзоян зібрав у Рівному аншлаг

До слова, саме в першому сезоні "Голосу країни" брав участь рівненський співак Микола Бобрик, пісні у виконанні якого нині часто можна почути у різноманітних концертних програмах і на світських подіях.




Пономарьов влаштував свято для рівненського співака Миколи Бобрика


До речі, один із зіркових тренерів першого сезону "Голосу країни" - Стас Пьєха - вже 7 листопада виступить у Рівному на сцені обласного академічного українського музично-драматичного театру. Квитки на його концерт коштують від 200 до 500 гривень.

А ось чи будуть серед учасників четвертого сезону "Голосу країни" рівняни - дізнаємось уже зовсім скоро!





На правах реклами