Ми у Facebook
07.11.2013, 07:57

У рівненських дітей зберуть відбитки пальців

Вже зовсім скоро на усіх школярів України заведуть ідентифікаційні карти. В них буде вказана вся інформація про дитину. Крім того, до карти додаватимуться відбитки пальців дитини та навіть волосина.
У 2014 році по всій Україні планують втілити проект з наповнення ідентифікаційної карти. Як повідомили на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України: "Проект стартував в пілотному режимі в Івано-Франківській області. Головною ж метою такого нововведення є полегшення пошуку дитини у випадку її зникнення".

- Карти ми будемо роздавати на батьківських зборах у школі. Якщо щось станеться, то батьки зможуть прийти в міліцію з цією картою, - повідомив сайту 15 хвилин начальник Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України Олексій Лазаренко.

У школьников снимут отпечатки пальцев и возьмут по волоску

- Ідентифікаційна карта - це книжечка, де зібрано інформацію про звички, захоплення та дані про стан здоров'я. Є стрічка для відбитків пальців та місце, куди кріпиться волосина, - пояснив начальник управління.

На Рівненщині знайшли тіло зниклого 10-річного хлопчика

Інформацію про свою дитину батьки будуть вносити самостійно. Відповідно і об'єм інформації вони обирають самі. Карти можна буде зберігати вдома. Правоохоронці кажуть, що кожного року їх потрібно буде оновлювати.

А ви як ставитесь до нововведення? Висловлюйте свої думки у коментарях!

фото з сайту tsn.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ