Ми у Facebook
09.11.2013, 08:30

Щоденний гороскоп: дайте трохи волі фантазії!

Гарний день і для активної діяльності, і для спокійного спілкування з природою, і для романтичних пригод, і для цікавого хобі. Головне – у всьому дотримуватися міри.
Астрологічний прогноз: 9 листопада 2013, субота.

6/7 місячна доба. Місяць у знаку Водолія (перша чверть, росте).

Сьогодні діловим, активним людям заради досягнення цілей доводиться докладати чимало зусиль, але, на щастя, вони марними не будуть і гідна нагорода за важку працю не змусить на себе чекати.

Можливий вдалий збіг обставин – не прогавте свій шанс!

Події та новини кінця тижня надихають на трудові та любовні подвиги, рішучі дії на інших фронтах. Увага! Тут важливо не перегнути палицю: надмірна активність може зашкодити, а надмірна ініціатива - призвести до протилежного результату.

Сприятливий день для відвідування різних світських заходів, концертів, шоу, але у другій половині дня може відчуватися якась перевтома, погіршитися самопочуття. Тут вже як організм і настрій підкажуть!

Гороскоп на тиждень 4 - 10 листопада

Варто навести порядок вдома і у фінансових справах: навіть просте порівняння власних доходів і витрат допоможе уникнути непотрібних витрат.

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Гарний день і для спілкування з природою, і для романтичних пригод, і для цікавого хобі, і для генерального прибирання, і для спокійного відпочинку з цікавою книгою, переглядання улюблених фільмів.

В особистих стосунках - досить загадково і неоднозначно. Але саме це і подобається мрійливим дівчатам та хлопцям, а також закоханим без взаємності. Можна дати волю фантазії, придумати красиву історію… Часом очікування кохання дарує більше миттєвостей щастя, ніж сама реальність…

Любовний гороскоп на листопад 2013





На правах реклами