Ми у Facebook
09.11.2013, 11:41

Рівненщина: троє людей загинуло у вогні

ілюстративне фото

Трагедія сталася 8 листопада близько 22 години.
Сигнал про пожежу надійшов із с.Велюнь Дубровицького району. Тут унаслідок пожежі, причина якої встановлюється, вогнем знищено покриття, перекриття, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни в житловому будинку. На місці пожежі виявлено троє загиблих осіб. За повідомленням "Фактів", ймовірна причина трагедії - необережне поводження з вогнем під час паління.

Загалом, як повідомили у прес-службі Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, з початку місяця на Рівненщині сталося 24 пожежі, в яких загинуло троє людей. А з початку нинішнього року в області зафіксовано 968 пожеж, у яких загинуло 35 людей, у тому числі одна дитина.

У Рівному горів більярдний клуб "Піраміда"

Коротко - про інші пожежі минулої доби. У с.Цепцевичі Сарненського району, за попередньою причиною, через дитячі пустощі з вогнем, пожежа знищила покриття та перекриття хліва, також пошкоджено речі домашнього вжитку. У с. Малий Шпаків Рівненського району вогнем знищено покриття та перекриття гаража, пошкоджено стіни, двері. А у с.Катеринівка на Сарненщині вогнем знищено диван та пошкоджено речі домашнього вжитку в кімнаті трикімнатної квартири. Пожежа сталася 8 листопада і в с.Карпилівка на Рокитнівщині - тут вогонь знищив 100 кг сіна.

Рятувальники Рівненщини застерігають від пожеж у приватному секторі





На правах реклами