Ми у Facebook
11.11.2013, 08:00

Рівненські бюджетники отримають 26 мільйонів

У листопаді на Рівненщину надійшли додаткові кошти з державного бюджету на виплату зарплатні працівникам бюджетних установ. 57 мільйонів 300 тисяч гривень вже розподілили між районами та містами обласного значення. Найбільшу суму, а це понад 26 мільйонів гривень, перерахували у бюджет Рівного.
Ці гроші, як повідомляє прес-служба Рівненської облдержадміністрації, вирішили використати на оплату праці медиків, освітян, фахівців сфери соціального захисту та культури.

Нагадаємо, що тільки за квітень цього року загальна сума заборгованості із виплати зарплати на підприємствах, в установах та організаціях міста становила 890,1 тисячі гривень, у тому числі: працівникам економічно активних підприємств — 542 тисячі, економічно неактивних підприємств, які призупинили діяльність у попередніх роках та не повідомили про погашення боргів — 101,6 тисячі та суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом — 246,5 тисячі гривень.

Підприємства Рівного виплачують заборговану зарплату

Станом на вересень серед економічно активних підприємств області з людьми не розраховувалось єдине - «Рівненський авторемзавод». А загальна сума заборгованості із виплати зарплатні працівникам підприємств Рівненщини становила 729 300 гривень. Ця сума на 47% менша, ніж була на початку 2013 року.

Заступниця рівненського губернатора розповіла Королевській, хто не платить людям зарплату

Станом на листопад сума заборгованості зросла. Тому перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Анатолій Юхименко заявив, що повністю зняти питання дефіциту не вдасться. І водночас закликав райони та міста Рівненщини докладати зусиль, щоб шукати додаткові резервні кошти.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ