Ми у Facebook
11.11.2013, 11:09

Учасниця конкурсу "Гавань краси": "Музика - це не тільки хобі, а й моє життя"

Триває фотоконкурс "Гавань краси", переможці якого отримають подарункові сертифікати на створення модного образу! Для участі у конкурсі потрібно надіслати фото, де у вас гарна зачіска чи макіяж та додати коротку розповідь про себе. А зараз знайомтеся з нашою новою учасницею - Вікторія Цілевич!
Вікторії 19 років, дівчина навчається у Рівненському державному гуманітарному університеті на факультеті іноземної філології. Серед її захоплень - візаж.

- Мені подобається робити людей красивішими, підкреслюючи їх вроду за допомогою макіяжу, - розповідає Вікторія. - Також одне з головних моїх захоплень - це музика.

Вікторія Цілевич співає ще з дитячого садочка, а у школі дівчина неодноразово займала призові місця в різних вокальних конкурсах. Вікторія і сама є автором кількох пісень.


Юна мрійниця - нова учасниця конкурсу "Гавань краси"


"Музика-це не тільки хоббі,а й моє життя", - переконана наша нова учасниця.



Ви теж хочете розповісти про себе та свої захоплення, продемонструвати оригінальну зачіску та макіяж, тоді ми чекаємо саме на ВАС! Надсилайте фото і отримайте сертифікат на створення нового образу від перукарні "Гавань краси".

Нова учасниця конкурсу "Гавань краси" - такої зачіски ви ще не бачили!

До 8 грудня надішліть на електронну адресу dolj.ogo@gmail.com одне фото, на якому ви, ваші друзі, діти чи родичі з гарною, оригінальною зачіскою чи макіяжем. Не потрібно робити спеціальну фотосесію, це може бути любительське фото, адже найголовніше — щоб усі оцінили красу вашого макіяжу чи зачіски!

Фотогалерея учасниць конкурсу

Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь), телефон. Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ.


"Гавань краси" - новий конкурс від "ОГО"


Після 8 грудня на порталі ОGO.ua буде розпочато інтернет-голосування, за результатами якого визначимо не одного, а кількох переможців конкурсу. Ті, кого підтримають найбільше рівнян, отримають заохочувальні призи - сертифікати на створення модної зачіски чи макіяжу у салоні "Гавань краси" напередодні Нового 2014 року!

Знайомство з учасниками та інформація про хід конкурсу — щотижня на порталі OGO.ua, а також на сторінках газети "ОГО". Продемонструйте усім свій унікальний образ і пориньте разом з нами у "Гавань краси"!






На правах реклами